Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: lördagar och söndagar 3 juli–8 augusti.


Warning: file(https://www.yr.no/place/Sweden/Kronoberg/Lindshammar/forecast.xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/yrmini.php on line 22

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/yrmini.php on line 22
  m/s °C
Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

MAT-rundan 18-19 september


MAT-rundan

MAT-rundan är en satsning på Kronobergs matföretag och en guide till närproducerad mat och upplevelser. Helgen den 18-19 september 2021 kommer gårdar, gårdsbutiker, lanthandlare, caféer och restauranger i Kronoberg ha öppet för besökare.

Vi är med i rundan och har öppet lördag 18/9 och söndag 19/9 kl. 11-17.

Menyn i serveringen är något begränsad, men vi har vår ostkaka samt mackor och fika under dagen. Och vårt goda kaffe förstås!

Vi säljer våra egna produkter som sylt, chutney, marmelad, knäcke och glass. Vi kommer även att få besök av bl.a. biodlare från Björnhult.
Beer Makers Dinner
På lördagen har vi även en "Beer Makers Dinner" dvs ölprovning och middag i ett med Kvarnagårdens Bryggeri. Denna provning kostar 495 kr och bokas hos Biljettkiosken.se. Boende i B+B kan bokas för 750 kr per dubbelrum i samband med provningen (ord. pris 895 kr).
Läs mer här


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga