Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2025.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Hallonsylt


Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·

Passar bra till ostkakan från Stella. Och till det mesta.

Ca 2 kg färdig sylt
2,5 kg hallon
2 kg socker
1 tsk torkad rosmarin
1 vaniljstång
Juice från 2 lime
20 gr lakritspulver

Är hallonen frysta, låt dem tina i gryta. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna - spara fröna till senare. Blanda hallonen, vanlijstången socker, rosmarin och limejuice och koka ihop. Fiska upp vaniljstången, häll i fröna och lakritspulvret och koka vidare en stund.


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga